Raynears

Kvalitets produkter i aluminium 

Hi-Finity Serien

Den endeløse utsikten

Nyt en endeløs utsikt med fantastiske ytelser. Hi-Finity-skyvesystemets ultraslanke utforming skaper store, gjennomsiktige overflater med et lyst, skinnende blankt og elegant utseende.

Dette fullstendig gjennomsiktige og tilgjengelige skyvevinduet forlenger husets innside sømløst til utsiden. Til tross for den minimale visuelle sidelinjen, gjør systemets høye styrke det mulig for Hi-Finity å bære vekten av en stor skyveglassrute på opptil 750 kilo. Faste ruter på opptil 1200 kg.

Dette, i kombinasjon med den høye energiytelsen og det minimalistiske utseendet, gjør dette produktet til den beste løsningen for moderne lavenergiarkitektur.

Ønsker du et høyere nivå av komfort, gjør en skjult motor det mulig å åpne ventilene ved å trykke på en knapp eller ved å koble motoren til boligens automasjonssystem. Denne motoren med høy ytelse garanterer optimal bekvemmelighet under bruk, og er en trygg og pålitelig løsning.

Concept System 77 door

Optimert sikkerhet og komfort

Concept System® 77 omfatter et forsenket dørsystem av høy kvalitet som oppfyller de høye kravene til varmeisolasjon, stabilitet og sikkerhet.
Med hensyn til sikkerhet er ulike dørvarianter spesialutformet og testet for innbruddsmotstand, brannmotstand, prosjektilsikkerhet og løsninger for panikksituasjoner, slik at de oppfyller de strengeste europeiske standardene.

Dette standardutvalget av forsenkede dører er tilgjengelig i alle inn- og utadslående typer, og kan utstyres med en rekke dørlåser slik at ethvert låsebehov oppfylles.
CS 77 forsenkede dører finnes dessuten med forskjellige terskelløsninger slik at de samsvarer med alle krav til komfort og estetikk. For å sikre at døren er tett brukes det spesialutformede isolasjons lister, slik at mulig bøyning av elementet forårsaket av temperaturforskjeller mellom inn- og utsiden av bygningen, unngås.

Klikk her for Tekniske detaljer

Last ned Reynaers brosjyrer og annen produkt informasjon